Vi klipper Gislaved och Tranemo

Hos oss kan Du få hjälp med det mesta och Du är i trygga händer med mångårig kunskap inom yrket. Vi utför alltid en noggrann konsultation där vi ger förslag, vad vi tycker Du passar bäst i , men också tar hänsyn till vad Du trivs i och hur mycket tid Du vill lägga på din dagliga hårvård. Allt Du behöver för att fixa ditt barr hemma finns dessutom i vår produktshop med ett brett sortiment. Vi jobbar bara med produkter som vi handplockat från de olika märkena för att kunna erbjuda Er det bästa på marknaden. Självklart till bra priser!

Vi gör allt från enkla till avancerade klippningar med färg/slingor, hårförlängningar, feststyling och bruduppsättningar. Vi är certifierade för håltagning i öron och näsa samt utför formning och färgning av bryn och fransar. IM Frisör är även officiell Olaplex-salong!

Vi erbjuder Dig en god behandling tillsammans med en stunds avkoppling för Dig själv. Och varför inte unna dig något extra och njut en stund i våra schamponeringsstolar med massage och få även en avstressande huvudmassage samtidigt.

Varmt välkomna till oss!