Om IM Frisörsalong

På IM Frisör tror vi på kreativitet, på att se vem Du är och lyssna till vem Du vill vara. Utifrån det skapar vi din look!

Hos oss kan Du få hjälp med det mesta och Du är i trygga händer med mångårig kunskap inom yrket. Vi utför alltid en noggrann konsultation där vi ger förslag, vad vi tycker Du passar bäst i , men också tar hänsyn till vad Du trivs i och hur mycket tid Du vill lägga på din dagliga hårvård. Allt Du behöver för att fixa ditt barr hemma finns dessutom i vår produktshop med ett brett sortiment. Vi jobbar bara med produkter som vi handplockat från de olika märkena för att kunna erbjuda Er det bästa på marknaden. Självklart till bra priser!

Vi gör allt från enkla till avancerade klippningar med färg/slingor, hårförlängningar, feststyling och bruduppsättningar. Vi är certifierade för håltagning i öron och näsa samt utför formning och färgning av bryn och fransar. IM Frisör är även officiell Olaplex-salong!

Vi erbjuder Dig en god behandling tillsammans med en stunds avkoppling för Dig själv. Och varför inte unna dig något extra och njut en stund i våra schamponeringsstolar med massage och få även en avstressande huvudmassage samtidigt.

Recensioner

"Viktoria är grym som räddar mitt hår gång på gång!"
5/5
"Familjens frisör i många år levererar varenda gång! Vi blir alla grymt snygga!"
5/5
"Härlig miljö, trevligt bemötande och fantastiskt resultat!"
5/5
"Trevlig personal och bra service!"
5/5
"Helt magiska slingor och klippningen av mitt kaotiska hår helt otrolig!"
5/5
"Riktigt bra service, första klippningen där och så nöjd."
5/5
"Finns ingen som är så nöjd som sonen när han lämnar IM"
5/5
"Alltid perfekt service ock mycket trevlig personal. Kan inte bli bättre."
5/5
"Supernöjd efter mitt besök, blev väl omhändertagen, och fick håret precis som jag ville."
5/5
"Går aldrig ut därifrån missnöjd."
5/5